Retourbeleid


Spijt van je aankoop? Dat kan gebeuren. Natuurlijk kun je bij Fukanzen ruilen of retourneren. Als je een product koopt, krijg je 14 dagen bedenktijd. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Artikelen die je niet kunt retourneren:

Artikelen die voor jou op maat gemaakt of aangepast zijn. Dit kan wel als je er een klacht over hebt en je aanspraak wilt maken op de garantie.

Voorwaarden retourneren

  • Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening.
  • Nadat de koper heeft aangegeven een product te willen retourneren, moet het binnen 14 dagen worden verstuurd.
  • Voor alle producten geldt dat ze voor volledige terugbetaling, ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking zijn voor retourzending. Eventuele waardevermindering van het product door bijvoorbeeld schade, kunnen wij bij de koper in rekening brengen.
  • Stuurt de koper het artikel retour via een pakketdienst? Dan is de retourprocedure afhankelijk van de manier waarop het artikel is thuisbezorgd.
  • Artikelen die in elkaar zijn gezet, kunnen we alleen retour nemen als het artikel weer uit elkaar is gehaald. Alle materialen en onderdelen moeten compleet aangeleverd worden in (voor zover mogelijk) de originele verpakkingen. Zorg dat de artikelen goed zijn beschermd tegen eventuele transportschade. Fukanzen kan een deel van de aankoopsom inhouden als de geretourneerde artikelen minder waard zijn geworden en dus ook niet meer voor de originele prijs verkocht kunnen worden.
  • Alle artikelen worden met de grootst mogelijke zorg verpakt voor transport. Helaas kan een artikel toch beschadigd raken tijdens transport. Controleer daarom je aankoop goed direct na bezorging. Is een artikel beschadigd bij bezorging? Laat de bezorger een (elektronische) aantekening op de bon maken voordat je voor ontvangst tekent.
  • Als een artikel kapot gaat, neem dan contact op met klantenservice, info@fukanzen.com, om het op te laten lossen.
  • Wij betalen u zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na ontbinding terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Grote of zware artikelen, die niet via pakketpost geretourneerd mogen worden, kunnen we bij je ophalen. Neem contact op met klantenservice: info@fukanzen.com, voor het maken van een ophaalafspraak. 

Lukt het niet om je retour aan te melden bij een pakketpost, neem dan ook contact op met Klantenservice. Dan helpen we je verder.